Home  ›  Over ons

OVER IN 'T MAASLAND

 

Het bureau
Bureau In ’t Maasland bemiddelt bij het vervullen van vacatures op Mbo- en Hbo-niveau voor een breed scala opdrachtgevers in het MKB, die veelal zijn gevestigd in de regio Oss en het oostelijke deel van Noord Brabant. Onder het motto "Maatwerk in mensen" stelt In 't Maasland alles in het werk om de lijnen met opdrachtgevers zo kort mogelijk te houden.


Wat kunnen wij voor u betekenen?
In 't Maasland bureau voor werving, selectie en personeelszaken biedt een breed pakket diensten op personeelsgebied. Naast de specifieke activiteiten op het gebied van werving en selectie wordt steeds meer een beroep gedaan op de kwaliteiten van ons bureau als allround personeelsadviseurs lees verder

De werving- én selectieprocedure
Al meer dan 25 jaar spelen wij een toonaangevende en actieve rol in de arbeidsmarkt in de wijde regio Oss-Uden-Veghel. Wij kunnen voor u de gehele werving- en selectieprocedure verzorgen van A tot Z.
Voor meer informatie hierover lees verder.

Onze deelprocedure
U kunt ons bureau ook alleen inschakelen voor het opstellen en plaatsen van de personeelsadvertentie. Een zogenaamde deelprocedure lees verder.

Personeelszakenabonnement

Wij introduceren dit unieke nieuwe concept binnen ons dienstenpakket. Het afsluiten van een dergelijk abonnement biedt zowel financieel als organisatorisch enorm veel voordelen voor onze relaties. Voor nadere informatie, neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Verder zijn wij gespecialiseerd in:
- Advies inzake arbeidsvoorwaarden en CAO-toepassingen;
- Ontslagkwesties;
- Afvloeiingsregelingen.

 

Lees hier onze algemene voorwaarden.

 


Veranderingen in het arbeidsrecht en ontslagrecht per 1 juli 2015

In het jaar 2015 verandert er het een en ander met betrekking tot het ontslag- en arbeidsrecht van uw werknemers. Wij hebben voor u de belangrijkste punten nogmaals duidelijk op een rijtje gezet, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Lees verder
"Zoon zijn van is geen garantie voor succes"

Bureau In 't Maasland is al 25 jaar een familiebedrijf dat zich toelegt op werving, selectie en personeelszaken voor het midden- en kleinbedrijf.

Lees verder
Werving en selectie, een vak apart!

"Dé personeelsadviseurs voor het MKB"

Lees verder

REFERENTIES


trianon dtv tijgertjes haku
pure NBN van dijk abodee
van munster hansan postbode reuvers