Home  ›  Over ons  ›  Deelprocedure

DEELPROCEDURE

U kunt ons bureau ook alleen inschakelen voor het opstellen en plaatsen van de personeelsadvertentie. Een zogenaamde deelprocedure.

 

Bij de deelprocedure stellen we de professionele personeelsadvertentie voor u op, zorgen voor een correcte plaatsing en we sturen vervolgens alle reacties rechtstreeks door naar u als opdrachtgever. Tevens zullen we ons uitgebreide kandidatenbestand raadplegen. Kandidaten die vanuit ons bestand in aanmerking komen voor de vacature sturen wij per post of e-mail de personeelsadvertentie toe zodat zij hierop geattendeerd worden en kunnen reageren. Deze reacties sturen wij ook aan de opdrachtgever toe. Bij deze deelprocedure verzorgt u de verdere selectie en de afwikkeling van de procedure zelf.


Nieuwe wetten en regels rond personeel vanaf 2017

Dit verandert er per 1 januari 2017/2018 aan wetten en regels op het gebied van personeelszaken. Zeven belangrijke wijzigingen op een rij.

Lees verder
"Zoon zijn van is geen garantie voor succes"

Bureau In 't Maasland is al meer dan 35 jaar een familiebedrijf dat zich toelegt op werving, selectie en personeelszaken voor het midden- en kleinbedrijf.

Lees verder
Werving en selectie, een vak apart!

"Dé personeelsadviseurs voor het MKB"

Lees verder