Home  ›  Sollicitatietraining

SOLLICITATIETRAINING

Solliciteren is in feite niks anders dan jezelf presenteren op de arbeidsmarkt.

 

Vind jij solliciteren eng? Ben je onzeker op een sollicitatiegesprek? Ben je na een aantal gesprekken bij verschillende bedrijven afgewezen? Solliciteren is ook helemaal geen makkelijk proces, zeker niet als je solliciteert naar een functie met veel andere kandidaten.

Is mijn sollicitatiebrief uitdagend genoeg? Zit mijn Curriculum Vitae goed in elkaar? Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek en hoe kom ik over? Uiterlijk, gedrag, houding, woordkeuze etc. kunnen van doorslaggevende betekenis zijn. Tijdens een goede training leer je deze factoren in jouw voordeel te gebruiken.

 

Wij beoordelen samen je sollicitatiebrief en cv en oefenen/analyseren gesprekssituaties. Uiteraard komen we met aanbevelingen om de kans op een succesvolle sollicitatie zo groot mogelijk te maken.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier. 



Naam:*
Contactpersoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mailadres:*
Vragen / Opmerkingen:*
  * verplichte velden

Veranderingen in het arbeidsrecht en ontslagrecht per 1 juli 2015

In het jaar 2015 verandert er het een en ander met betrekking tot het ontslag- en arbeidsrecht van uw werknemers. Wij hebben voor u de belangrijkste punten nogmaals duidelijk op een rijtje gezet, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Lees verder
"Zoon zijn van is geen garantie voor succes"

Bureau In 't Maasland is al 25 jaar een familiebedrijf dat zich toelegt op werving, selectie en personeelszaken voor het midden- en kleinbedrijf.

Lees verder
Werving en selectie, een vak apart!

"Dé personeelsadviseurs voor het MKB"

Lees verder

REFERENTIES


invic haku wagemakers ter horst van geel
princen reuvers postbode abodee
trianon dtv hansan NBN