Home  ›  Sollicitatietraining

SOLLICITATIETRAINING

Solliciteren is in feite niks anders dan jezelf presenteren op de arbeidsmarkt.

 

Vind jij solliciteren eng? Ben je onzeker op een sollicitatiegesprek? Ben je na een aantal gesprekken bij verschillende bedrijven afgewezen? Solliciteren is ook helemaal geen makkelijk proces, zeker niet als je solliciteert naar een functie met veel andere kandidaten.

Is mijn sollicitatiebrief uitdagend genoeg? Zit mijn Curriculum Vitae goed in elkaar? Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek en hoe kom ik over? Uiterlijk, gedrag, houding, woordkeuze etc. kunnen van doorslaggevende betekenis zijn. Tijdens een goede training leer je deze factoren in jouw voordeel te gebruiken.

 

Wij beoordelen samen je sollicitatiebrief en cv en oefenen/analyseren gesprekssituaties. Uiteraard komen we met aanbevelingen om de kans op een succesvolle sollicitatie zo groot mogelijk te maken.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier. Naam:*
Contactpersoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mailadres:*
Vragen / Opmerkingen:*
  * verplichte velden

Nieuwe wetten en regels rond personeel vanaf 2017

Dit verandert er per 1 januari 2017/2018 aan wetten en regels op het gebied van personeelszaken. Zeven belangrijke wijzigingen op een rij.

Lees verder
"Zoon zijn van is geen garantie voor succes"

Bureau In 't Maasland is al meer dan 35 jaar een familiebedrijf dat zich toelegt op werving, selectie en personeelszaken voor het midden- en kleinbedrijf.

Lees verder
Werving en selectie, een vak apart!

"Dé personeelsadviseurs voor het MKB"

Lees verder