COVID-19 maatregelen

Beste relaties/gasten,

 

Belangrijke mededeling in verband met het Coronavirus (COVID-19):
Wij voelen ons genoodzaakt rekening te houden met alle bezoekers en zetten daarom zowel uw als onze gezondheid centraal. Op ons kantoor nemen wij preventief maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan waarin de richtlijnen van het RIVM en adviezen van de Nederlandse regering centraal staan. Ook nemen wij per heden aanvullende maatregelen om u toch de service te bieden die u van ons gewend bent.

 

1.      Hygiëne

Wij willen u nog steeds hartelijk verwelkomen op ons kantoor - gelegen aan Heschepad 12c - maar zullen bij ontvangst geen handen schudden. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren d.m.v. de desinfectiezuil in de hal. Wij proberen direct hand-op-hand contact zoveel mogelijk te vermijden. Onze collega’s worden verzocht hun handen meerdere keren per dag te wassen met desinfecterende handzeep en -gel. Per (spreek)ruimte zullen er niet meer dan twee personen per keer aanwezig zijn.

 

2.      Begroeten

Onze voordeur staat nog steeds open - voor iedereen!

Echter ontvangen wij slechts 1 bezoeker maximaal per keer. Wij vragen u daarom om aan te bellen zodat wij de voordeur voor u kunnen openen.

 

3.      Het sollicitatiegesprek

Wilt u na het nemen van onze maatregelen nog steeds geen risico nemen? Onze collega’s blijven zich inzetten zoals u van ons gewend bent, maar wij willen u de keuze geven om een nadere kennismaking telefonisch of via Microsoft Teams te doen. Deze afspraken zullen wij, net als de persoonlijke kennismaking, slechts op afspraak inplannen. Onze secretaresse zal bij het maken van de afspraak vragen wat uw voorkeur heeft. 

 

Ons protocol betreffende afspraken op kantoor vindt u hier.

 

4.      Verkouden

Indien er collega’s (licht) verkouden zijn, wordt er van hen verwacht dat zij preventief thuisblijven en zich te laten testen. Wij overleggen dagelijks met ons team en nemen het zekere voor het onzekere. Bent u (onze bezoeker) verkouden? Dan nemen wij liever geen onnodig risico en zullen wij gezamenlijk naar een passende oplossing kijken zoals bij punt 3 omschreven.

 

5.      Tot slot

In ’t Maasland bestaat bijna 40 jaar en speelt een belangrijke rol in de personeelsbemiddeling. Het vinden van uw nieuwe uitdaging doen wij niet alleen, maar samen met onze relaties. Ook zij zullen maatregelen treffen, echter kunnen wij hen niet verplichten dezelfde invulling te geven aan de voorgeschreven richtlijnen. Wij verzoeken u dan ook de website te bezoeken of contact op te nemen met uw (potentiële) toekomstige nieuwe werkgever om te raadplegen wat zij specifiek voor maatregelen treffen omtrent het Coronavirus.

 

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen op uw begrip in deze vervelende situatie. U staat nog steeds centraal bij onze dienstverlening en wij hopen u - ondanks onze maatregelen - toch van dienst te kunnen zijn! Wij vragen u onze website nauwlettend in de gaten te houden voor nadere informatie.

 

Mocht u alsnog vragen hebben dan zijn wij 24/7 bereikbaar via onze chat, en telefonisch gedurende kantoortijden.