In 't Maasland W&S

Protocol afspraken

Protocol bureau In ’t Maasland met betrekking ontvangst sollicitanten

Wij hanteren de volgende aangepaste maatregelen binnen ons kantoor om eventuele verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Het leek ons correct u hierover vooraf te informeren zodat we samen alles in het werk stellen om het virus zo spoedig mogelijk uit te bannen.

 

Maatregelen:

  • Iedere bezoeker van ons kantoor heeft vooraf een afspraak gemaakt via ons secretariaat.
  • Wij zorgen ervoor dat de planning zodanig ruim is dat er geen twee kandidaten tegelijkertijd in ons kantoor aanwezig zijn. Ook onze eigen medewerk(st)ers zitten op gepaste afstand van elkaar.
  • Iedere sollicitant meldt zich op het afgesproken tijdstip bij ons kantoor en belt buiten aan.
  • Een van onze medewerk(st)ers laat de sollicitant binnen en begeleidt hem/haar op gepaste afstand naar de spreekkamer. De sollicitant neemt de jas mee naar de spreekkamer of hangt deze zelf op.
  • Ook het sollicitatiegesprek zal uiteraard gevoerd worden op gepaste afstand.
  • Na afloop van het gesprek zal de kandidaat op gepaste afstand worden begeleid naar de uitgang.
  • Er worden geen handen geschud. Bent u verkouden of heeft u koorts? Dan verzoeken wij u vriendelijk doch dringend de geplande afspraak te annuleren en bij gelegenheid een nieuwe afspraak in te plannen, of eventueel een gesprek via Microsoft Teams te plannen.

 

Na ieder bezoek is er voldoende tijd gereserveerd om de gespreksruimte te reinigen. Geeft u er toch de voorkeur aan het gesprek telefonisch of via Skype te voeren, dan hebben we daar uiteraard alle begrip voor! U kunt uw voorkeur aangeven bij het inplannen van de afspraak via ons secretariaat.

 

Heeft u verder nog vragen, laat het ons zeker weten. Wij helpen u graag verder!