Maak kennis met onze nieuwe collega!

Melissa zal als spin in het web gaan fungeren. Als rechter- dan wel linkerhand van Benno.
Momenteel is Melissa bijna 2 maanden in dienst bij ons bureau. Benieuwd geworden naar Melissa en wil je meer lezen over wat ze gaat doen binnen onze organisatie? Lees dan verder!

Mijn naam is Melissa Versteeg, 20 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en hond in Uden. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond Layla, ga ik het liefst uiteten, winkelen en dagjes uit. Een avondje film kijken op de bank ga ik ook zeer zeker niet uit de weg.

Afgelopen juli 2019 heb ik de opleiding directiesecretaresse / managementassistente afgerond op ROC de Leijgraaf te Veghel. Ik heb 4 jaar gewerkt bij een supermarkt, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. De vacature van Bureau In ’t Maasland sprak mij aan en zo ben ik hier, na enkele gesprekken, terecht gekomen. Ik ben erg blij met deze baan en met mijn nieuwe collega’s. Ik vind het geweldig om te helpen bij het invullen van vacatures en de administratie die hierbij komt kijken. Er is hier veel ruimte voor ontwikkeling en groei.

Zodoende ben ik op 5 augustus jl. gestart als de secretaresse van In ’t Maasland: Ik plan afspraken, verstuur updates, verwerk alles in ons recruitmentsysteem, verzorg de correspondentie tussen ons bureau en onze opdrachtgevers en houd natuurlijk de kandidaten op de hoogte van de voortgang van hun sollicitatie. 

 


Wat maakt bureau In ’t Maasland zo uniek? De aandacht en de zorg die zij geven aan alle werkgevers en kandidaten. Je voelt je gemoedelijk als je hier komt en dat vind ik wat het zo uniek maakt.