De meest gestelde vragen beantwoorden wij hier alvast voor je.

1. Is er een verschil tussen een uitzendbureau en een werving- en selectiebureau?

 

Ja! Werving- en selectiebureaus bemiddelen vaak alleen in vaste banen terwijl uitzendorganisaties helpen bij het vinden van een tijdelijke baan.

 

Eigenlijk fungeert In ’t Maasland dus enkel als tussenstapje en is er géén verschil zoals bij een gebruikelijke procedure, zoals je gewend bent. In ’t Maasland ontlast en ondersteunt de opdrachtgever dus bij de vaak moeilijke beslissing.

Kortom; Je treedt dus direct in dienst bij de opdrachtgever en hebt een formele arbeidsrelatie (Je hebt een opzegtermijn, krijgt doorbetaald bij vakantieperiodes en je kunt niet zomaar ontslagen worden).

 

2. Hoe verloopt een procedure bij jullie?

 

Je hebt een uitnodiging ontvangen voor het maken van een eerste afspraak, wat nu?

 

Er vindt altijd eerst een eerste kennismaking plaats bij ons op kantoor in Oss (of indien aangegeven bij het Van der Valk Hotel). Zo kunnen er vragen gesteld worden over de organisatie, functie en arbeidsvoorwaarden. Wij doen ons uiterste best om alle kandidaten zo snel mogelijk te spreken. Afhankelijk van het aantal reacties kan de procedure dus wat langer duren dan gebruikelijk. Loopt de procedure door omstandigheden vertraging op? Dan word je hiervan per mail op de hoogte gebracht.

 

Bij gebleken geschiktheid sturen wij deze gegevens ter beoordeling door aan de opdrachtgever. Zij maken vervolgens zelf een selectie. Wanneer de uitkomst van een eerste gesprek positief is wordt er op de korte termijn een vervolgafspraak bij de opdrachtgever ingepland.

Uiteindelijk is de definitieve beslissing aan de opdrachtgever en treedt je dus direct bij hen in dienst. Het enige verschil? De verdere contacten (vragen, uitnodiging of afwijzing) verlopen via ons bureau.

3. Zijn jullie goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer?

 

Kom je met de auto?
Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Oss, tegenover het gemeentehuis. Je kunt het beste navigeren naar de Raadhuislaan (5341 GE) of naar het Jurgensplein (5341 KW). Let op; betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur.

 

Kom je met het openbaar vervoer?
Ons kantoor bevindt zich op geringe loopafstand van het centraal station Oss. Bij aankomst stap je aan de voorzijde van het centraal station uit en loop je richting het Jan Cunen museum. Bij de rotonde ga je naar links en loop je richting de ABN AMRO bank, waar je, bij het rode fietspad, naar rechts gaat. Enkele meters verder bevindt zich ons kantoor.

 

4. Ik wil solliciteren maar het contactenformulier doet het niet, wat nu?

 

- Heb je alle verplichte velden (*) ingevuld?
- Zijn de documenten (cv en/of motivatiebrief) niet leeg?
- Zijn de documenten (cv en/of motivatiebrief) in PDF of Word opgeslagen en niet als afbeelding (.jpeg)?
- Heb je de privacyverklaring gelezen en het bewaartermijn aangegeven?

 

Lukt het nog steeds niet? Geen zorgen wij helpen je graag verder!
Stuur je sollicitatie per mail via; info@maasland-personeel.nl

 

5. Ik wil reageren op een functie die niet op de website van de opdrachtgever staat, is de vacature dan nog wel beschikbaar?

 

De vacatures die wij op onze website hebben staan, zijn allen bestaande vacatures. Dan kan het nog zijn dat je een vacature vindt die niet op de website van de betreffende opdrachtgever staat. Wij en zeker óók de opdrachtgever vinden het belangrijk dat jouw sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling wordt genomen. Om die reden is de vacature soms (nog) niet zichtbaar op de website van de opdrachtgever.

 

6. Wat doen jullie met mijn gegevens?


Jouw gegevens nemen wij uiteraard zeer discreet in behandeling. Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij jouw persoonlijke gegevens dus niet doorsturen aan derden zonder jouw nadrukkelijke toestemming hiervoor!

 

Nieuwe wetgeving (AVG - Algemene verordening gegevensbescherming) staat hiervoor garant. Meer informatie over de AVG vind je op de site van de Autoriteit Persoonsgegevens en onze privacy verklaring.

 

7. Ik sta bij jullie ingeschreven maar ik heb reeds een nieuwe uitdaging gevonden, kan ik mijn gegevens tussentijds laten verwijderen?

Uiteraard is het geen enkel probleem om tussentijds jouw gegevens uit ons bestand te laten verwijderen. Wanneer je ons per mail of telefonisch op de hoogte brengt van jouw beschikbaarheid verwijderen wij je (per direct) uit ons bestand. Uiteraard ontvang je hierover een bevestiging. 

8. Ik heb mezelf bij jullie ingeschreven maar jullie sturen mij geen vacatures door?

 

Wij zijn als werving- en selectiebureau afhankelijk van ons actuele vacatureaanbod. Wij zoeken dus vanuit de opdrachtgever en minder vanuit de kandidaat. Houd daarom onze website en social media goed in de gaten. Wij proberen je te informeren over wellicht interessante vacatures, maar helaas is het niet altijd mogelijk om iedereen hiervan op de hoogte te brengen.

Wil je een keer op vrijblijvende kennismaking komen? Graag! Dit maakt het zoeken en selecteren voor ons een stuk makkelijker.

 

* verplichte velden