Sollicitatietraining

Solliciteren is in feite niks anders dan jezelf presenteren op de arbeidsmarkt. Toch is solliciteren niet voor iedereen even makkelijk en loop je hierdoor wellicht jouw nieuwe, perfecte uitdaging mis!

 

Ben je onzeker op een sollicitatiegesprek? Ben je na een aantal gesprekken bij verschillende bedrijven afgewezen? Solliciteren is ook helemaal geen makkelijk proces. Hier helpen wij jou graag mee, geheel vrijblijvend.

 

Is mijn sollicitatiebrief uitdagend genoeg? Zit mijn Curriculum Vitae goed in elkaar? Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek en hoe kom ik over? Uiterlijk, gedrag, houding, woordkeuze etc. kunnen van doorslaggevende betekenis zijn. Tijdens een goede training leer je deze factoren in jouw voordeel te gebruiken.

 

Wij beoordelen samen je sollicitatiebrief en cv en oefenen/analyseren gesprekssituaties. Uiteraard komen we met aanbevelingen om de kans op een succesvolle sollicitatie zo groot mogelijk te maken.

''Wij beoordelen samen je sollicitatiebrief en cv en oefenen/analyseren gesprekssituaties. Uiteraard komen we met aanbevelingen om de kans op een succesvolle sollicitatie zo groot mogelijk te maken!''