Bovengemiddeld bemiddelen

Over in 't maasland

Bureau In ’t Maasland bemiddelt al meer dan 35 jaar bij het vervullen van vacatures voor een breed scala opdrachtgevers in het MKB, die veelal zijn gevestigd in de wijde regio Oss-Uden-Veghel en het oostelijke deel van Noord Brabant. Onder het motto "Maatwerk in mensen" stelt In 't Maasland alles in het werk om de lijnen met opdrachtgevers en kandidaten zo kort mogelijk te houden.  Wij kennen de regionale arbeidsmarkt als geen ander!

 

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?

Het organiseren en realiseren van waardevolle arbeidsrelaties
Bureau In ’t Maasland staat voor zorgvuldigheid en betrouwbaar partnerschap richting opdrachtgevers én kandidaten, uiteraard allemaal met als uitgangspunt een langdurige relatie aan te gaan. Wij gaan voor kwaliteit boven kwantiteit. Er is aandacht voor ieder individu om vervolgens de beste match voor beide partijen te kunnen maken. 


“Business success is all about people”
Arbeidsbemiddeling wordt steeds belangrijker, door o.a. vergrijzing zie je een terugloop in de arbeidsmarkt, de markt wordt krapper. Hier proberen wij zo snel en slim mogelijk op in te spelen, rekening houdend met technologische veranderingen en felle concurrerende bedrijven. Deze visie is alleen te realiseren door een grondig en gedegen werving- & selectieproces. Er wordt steeds meer een beroep gedaan op bureau In ’t Maasland op de kwaliteiten als allround personeelsadviseurs, dit vraagt een flexibele omgang, wendbaarheid en voldoende vakkennis. Wij vinden het belangrijk om te blijven streven naar vernieuwing zonder daarbij kwaliteit uit het oog te verliezen. 

 

Lees hier onze algemene voorwaarden.

 

Wij de werving, jij de selectie!
Je kan ons bureau ook alleen inschakelen voor het opstellen en (online) plaatsen van de personeelsadvertentie, een zogenaamde deelprocedure. Bij de deelprocedure stellen we een professionele vacaturetekst voor je op, zorgen voor een correcte (online) plaatsing en we sturen vervolgens alle reacties rechtstreeks door naar de opdrachtgever. Tevens zullen we ons uitgebreide kandidatenbestand raadplegen. Bij de deelprocedure verzorg je de verdere selectie en de afwikkeling van de procedure zelf.

 

Personeelszakenabonnement

Wij introduceren dit unieke nieuwe concept binnen ons dienstenpakket. Het afsluiten van een dergelijk abonnement biedt zowel financieel als organisatorisch enorm veel voordelen voor onze relaties. Voor nadere informatie, neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Verder zijn wij gespecialiseerd in:
- Advies inzake arbeidsvoorwaarden en CAO-toepassingen;
- Ontslagkwesties;

- Sollicitatietrainingen;

- Re-integratietrajecten;

- Vaststellingsovereenkomsten;
- Afvloeiingsregelingen.

 

Bureau In ’t Maasland staat voor zorgvuldigheid en betrouwbaar partnerschap richting opdrachtgevers én kandidaten. Er is aandacht voor ieder individu om vervolgens de beste match voor beide partijen te kunnen maken.